Cine sunt?

Formator  tehnician maseur in cadrul AFP dermoestetique.

Licentiata in balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala și masteranda in fitness si estetica corporala. Experienta vasta  in domeniul prin practicarea diverselor  tipuri de masaj , cat si a terapiilor alternative, precum hot stone massage, masaj somatic, terapeutic, limfatic, reflexogen, auriculoterapie, tehnica Fasciq.   Participarea la workshopurile, congresele si conferintele din domeniu au  contribuit la formarea si dezvoltarea profesionala.

Datorita experientei formatorului, cursul de masaj propus  se bazeaza atat pe tehnici clasice, cat si pe tehnici moderne, astfel incat intr-un timp relativ scurt, sa deveniti nu doar tehnicieni maseuri, ci profesionisti ce imbratiseaza cu drag acest domeniu.

Experienta in spa si welness management, activitati de leadership si promovare a  serviciilor spa, activitati de intretinere si tratamente corporale. Activitatea de kinetoterapeut contribuie  zilnic la aprofundarea tehnicilor de masaj terapeutic, implicit la efectul fiziologic a acestuia adupra corpului uman.

Fii cea mai buna versiunea a ta!

Tamara Costisin

Certificari si diplome